Dentsply Sirona Primescan Connect SPECIAL OFFER !

JOŠ UVIJEK NISTE DIGITALNI ? 
SAVRŠENA PRILIKA I SAVRŠENA PONUDA DA TO POSTANETE S DENTSPLY SIRONA BRAND-OM JE TU!
AKCIJSKA CIJENA PRIMESCAN CONNECT + LAPTOP DO KRAJA GODINE !

35.100 KM 

PRIMESCAN CONNECT – LAKO SKENIRANJE, JEDNOSTAVNA SURADNJA

Predstavljamo Vam Primescan Connect: intraoralni skener  visokih performansi dostupan i u laptop konfiguraciji. Uživajte u svim benefitima Primescan-a po povoljnijoj cijeni.

Primescan je intraoralni skener koji omogućuje visoko precizne intraoralne skenove u ustima pacijenta bez uporabe tradicionalnih materijala za uzimanje otisaka. Uz pojednostavljeno skeniranje i posloženi radni koncept, Primescan Connect je odličan početak u digitalnoj stomatologiji.

Postignite bolju dijagnostiku, planiranje terapije i ubrzajte financijski rast istodobno poboljšavajući iskustvo uzimanja otiska pacijentima.

ZAŠTO ZAPOČETI SA PRIMESCAN CONNECTOM?
BRZINA

Skeniranje cijele čeljusti moguće je u manje od minute.

PRECIZNOST

Izvrsni skenovi bez obzira na površinu ili težinu područja koje je potrebno skenirati.

JEDNOSTAVNOST

Pomaže u pojednostavljivanju procesa skeniranja, kako biste mogli prepustiti proces Vašem timu i na taj način provesti više vremena s ostalim pacijentima.

FLEKSIBILNOST

Zauzima malo prostora, lako se namješta i jednostavno se integrira u radni proces ordinacije.

PODIGNITE ORDINACIJU NA VIŠI NIVO

Primescan Connect pomaže u širenju ordinacije u svijet digitalne stomatologije. Povežite se sa ekspertnim labosima, pojednostavnite postojeći radni proces i jednostavno integrirajte nove radne procese.

SLOBODA ODABIRA PREFERIRANOG LABOSA

Connect Case Center digitalna platforma za slanje narudžbi, omogućuje jednostavno slanje otiska iz ordinacije u labos. Primescan Connect je otvoreni skener, što znači da možete poslati podatke u bilo koji labos po Vašoj želji, a oni će zaprimiti visoko kvalitetne podatke točno u formatu koji im je potreban.

  • Prenesite digitalnu narudžbu u labos u par sekundi – i sve to u skladu sa HIPPA i GDPR​ regulativama
  • Bez plaćanja licenci. Ikada!
  • Validirane opcije povezivanja sa vodećim softverima za labos: 3Shape, Exocad, itd.​
RADNI PROCES

Od solo krunica do zahtjevnijih slučajeva, Primescan Connect nudi jednostavnu integraciju i širenje za bilo koji radni proces: restorativa, implantologija, ortodoncija i terapijski aparatići.