I kongres studija dentalne medicine medicinskog fakulteta sveučilišta u Mostaru

Poštovane i drage doktorice i doktori

Iznimna  nam  je čast u ime naše firme kao partnera Kongresa,  pozvati Vas na 1. Kongres Studija dentalne medicine Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru koji će se održati 20. 10. 2023. i 21.10. 2023. godine u Mostaru, u velikom Amfiteatru Medicinskog fakulteta.

Sigurni smo da ćete među ponuđenim sadržajima iz  područja dentalne medicine: dječije i preventivne stomatologije, parodontologije, protetike, implantologije i ortodoncije pronaći nešto zanimljivo za Vaš svakodnevni rad.

Kongres je namijenjen doktorima dentalne medicine, studentima i suradnim strukama. Uz najavljena pozvana predavanja održati će se izložba dentalne opreme, potrošnih stomatoloških materijala naših partnera i trominutne oralne prezentacije prijavljenih poster prezentacija. Od srca Vas pozivam da svojom nazočnošću uveličate ovaj  događaj na našem fakultetu, obogatite svoje znanje, saznate novosti iz struke i znanosti, provedete vikend u lijepom druženju sa kolegama i prijateljima.

U stručnoj i neopterećenoj raspravi moći ćete razmijeniti osobne stavove i iskustva u svakodnevnoj praksi, a svi organizatori ovog velikog događaja  će zasigurno biti dobri domaćini.

U očekivanju susreta,

najsrdačnije Vas pozdravljamo!