Koraci za jednostavno cementiranje

Širok raspon materijala za restauraciju, kao i trend minimalno invazivne stomatologije, čini izbor najprikladnijeg cementa prilično izazovnim.

Važno je biti svjestan osnova materijala za restauraciju i svojstava cementa kako biste napravili pravi izbor.

Kada je u pitanju jednostavno cementiranje, odabir pravog cementa može biti prilično izazovan s obzirom na široku paletu materijala za restauraciju koji su danas dostupni. Ključno je dobro razumjeti osnovna svojstva restauratorskih materijala i cementa za donošenje ispravne odluke.

Sve je veća grupa univerzalnih proizvoda koji još više pojednostavljuju kliničke procedure. Predavanje na temu “Koraci za jednostavno cementiranje” daje sveobuhvatan pregled osnovnih svojstava restauracijskog materijala i procesa odabira cementa. Kroz detaljnu diskusiju o procesu cementiranja, predavanje ima za cilj pružiti priliku stomatolozima za usavršavanje znanja i vještina potrebnih za postizanje uspješnih ishoda cementiranja.

Ova radionica će se fokusirati na procedure cementiranja za restaurativne materijale kao što su cirkonij krunice, keramički inleji i fiber post. Polaznici će naučiti potrebne korake za tehniku ​​adhezivnog i samoadhezivnog cementiranja. Radionica će pružiti praktično iskustvo s modelima kako bi se osiguralo da su polaznici zadovoljni procedurama. Do kraja radionice, polaznici će bolje razumjeti proces cementiranja i moći će to znanje primijeniti u svojoj stomatološkoj praksi.

  • Priprema za cementiranje
  • Tokovi cementiranja za :

-Restauracije od metala/cirkonija

-Staklokeramičke restauracije

-Restauracije na bazi smole

  • Čišćenje i završna obrada

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Adna Prazina
aprazina@sanitaria-dental.ba
+387 63 396 904
Kotizacija : 120 KM