OptraGate

OptraGate

Jednostavna kontrola vlage

OptraGate odmiče usnice i obraze nježno i ravnomjerno na velikom području, time omogučuje i učinkovitiju relativnu izolaciju područja rada. Mekani, fleksibilni materijal nesmetano omogućuje kretanje čeljusti tijekom postupka te je ugodan za nošenje za pacijenta npr. kod provjere okluzije ili rendgenskih snimaka zubi.

OptraGate omogućuje lakši pristup pa doktori dentalne medicine i dentalni asistenti mogu bolje kontrolirati cijelo radno polje. Ogledala i vakuum mogu se sada koristiti preciznije i efikasnije za retenciju jezika. U kombinaciji s drugim pomagalima, kao što su jastučići ili vaterolice, optimizira relativnu izolaciju područja rada. Time je postupak rada učinkovitiji i jednostavniji.

Jednostavan pristup usnoj šupljini
Usne i obrazi su ravnomjerno odmaknuti
Lako dostupan i olakšan stomatološki zahvat
Učinkovita i brza relativna izolacija
Opušteniji i učinkovitiji postupak rada
Jednostavno postavljanje
Koncentracija povećana na sam stomatološki zahvat
Olakšava rad dentalnog asistenta i doktora dentalne medicine.
Velika udobnost za pacijenta
3-dimenzionalna fleksibilnost za vrlo dobro pozicioniranje
Mekani, elastični materijal s udubljenjima za gornji i donji usni frenulum
OptraGate je dostupan u tri veličine Regular, Small i Junior

Značajno lakši pristup povećanom radnom polju
OptraGate odmiče usnice i obraze nježno i ravnomjerno na velikom području, time omogučuje i učinkovitiju relativnu izolaciju područja rada. Uz to, povećani pristup bitno olakšava stomatološki zahvat.

Povečani komfor za pacijenta
OptraGate je ugoban za nošenje jer je trodimenzionalno rastezljiv. Poboljšana pregrada, kao i mjesta za gornji i donji usni frenulumi povećavaju udobnost pacijenta – čak i tijekom dužih zahvata.

Širok raspon primjene
Retraktor za usne i obraze ima svestranu primjenu. Može se koristiti, na primjer, u profesionalnom čišćenju, direktnim restauracijama, digitalnom skeniranju, postavljanju indirektnih restauracija kao i u ortodontskoj terapiji i dječjoj stomatologiji.

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry