Sirolaser Blue

Sirolaser Blue

Svestrane mogućnosti
Dentalni diodni laseri imaju veliku prednost u usporedbi sa konvencionalnim metodama terapije zahvaljujući zarastanju rana bez ožiljaka i poboljšanoj redukciji mikroba. Za pacijente, uporaba lasera znači manje postoperativne boli i manju potrebu za lijekovima. I Vaša ordinacija imati će koristi – jer zadovoljni pacijenti najbolji su put prema uspjehu. SiroLaser Blue je prvi dentalni diodni laser koji ima plavu, infracrvenu i crvenu diodu. To pokriva spektar od više od 20 indikacija , čime se pokrivaju mnogobrojne mogućnosti aplikacija u Vašoj ordinaciji.

 

Iskoristite sve prednosti laserske tehnologije
✔ Poboljšana redukcija mikroba
Dokazana infracrvena 970 nm dioda koristi se za redukciju nivoa mikroba u parodontologiji i endodonciji.

✔ Manje postoperativne boli
SiroLaser Blue oduševljava i korisnike i pacijente jer omogućuje nekomplicirano zalječenje čime se smanjuje postoperativna bol.

✔ Zarastanje rana bez ožiljaka
Često eliminira potrebu za šivanjem, stoga omogućuje zalječenje kirurških rana uglavnom bez ožiljaka. Još jedna prednost je što može izostaviti uporabu antibiotika nakon endodontskog, parodontološkog ili kirurškog zahvata.

Prednosti SiroLaser Blue uređaja
Bilo da se radi o kirurgiji mekog tkiva, endodonciji, parodontologiji ili implantologiji – SiroLaser Blue može se koristiti svugdje. Njegove tri različite valne duljine otvaraju mnoge opcije terapija. SiroLaser Blue pokriva više od 20 indikacija.

Parodontologija
Diodni laser može se koristiti za tretiranje gingivalnih džepova kao dodatak konvencionalnom zahvatu: na primjer za redukciju mikroba i bakterija uz dodatak konvencionalnog ispiranja ili redukciju granulacije na dnu džepa. Laser brzo postiže željene rezultate i u ovom području.

Endodoncija
Nakon pripreme i ispiranja korijenskih kanala, laser se može koristiti kao dodatak konvencionalnom postupku. Laser efektno smanjuje mikrobe i bakterije u područjima koje čak ni tekućina za ispiranje ne doseže.

Hirurgija
Laser se koristi kao alternativa konvencionalnim metodama. Koristi u kirurgiji uključuju inciziju uglavnom bez krvi i sterilno kirurško područje. Pacijent ima značajno manje postoperativne boli, često ne treba koristiti antibiotike a zarastanje je uglavnom bez ožiljaka.

CEREC/protetika
Proširivanje sulkusa i/ili hemostaza kao preparacija za uzimanje otiska.

Terapija laserom
SiroLaser Blue pokriva mnoga područja LLLT (low laser level therapy) aplikacija sa svojim integriranim niskoenergetskim laserom, poput zarastanja rana.

Desenzitizacija
Terapija preosjetljivosti.

Funkcionalnost
Valna duljina lasera je produkt medija sa kojim se laserska zraka generira – kristal, plin ili kao što je slučaj sa diodnim laserima – poluvodič. Primjene za koje se može koristiti laser ovise o valnoj duljini koja, zauzvrat, određuje apsorpciju, tj. reakciju svjetla s tkivom. Drugim riječima energija lasera se prenosi u tkivo.

Tri valne dužine lasera

  • 445 nm: izvanredne performanse rezanja zbog visoke apsorpcije u hemoglobinu – čak i kod niske snage. Zbog činjenice da je apsorpcija manja u vodi, manje se vrućine generira u okolnom tkivu.
  • 660 nm: za niskoenergetske laserske aplikacije kao što su LLLT ili biostimulacija.
  • 970 nm: redukcija mikroba i bakterija u parodontologiji i endodonciji.

Pregled svih indikacija

Hirurgija
Endodoncija
Parodontologija
Drugo
Apsces
Endodontska redukcija mikroba
Parodontalna redukcija mikroba
Aftozni čirevi
Epulis
Redukcija mikroba kod gangrene
Periimplantitis
Desenzitizacija
Fibrom
Pulpotomija
Hemostaza
Frenektomija
Herpes
Gingivektomija
LLLT
Gingivoplastika
Otkrivanje implantata
Incizije/ekscizije
Operkulotomija
Gingivalni žlijeb
itd.

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry