Initial Lustre Pastes NF

Initial Lustre Pastes NF

Jedinstvene trodimenzionalne keramičke boje
S Lustre Pastes NF više nije potrebno složeno slojevanje ili dodatni ciklusi pečenja za postizanje istaknute živosti i prirodnog sjaja za sve restauracije.
Koraci za izradu krunica i mostova ostaju isti, bez obzira na tehniku koja se koristi za izradu keramičkih restauracija. Treba li promijeniti boju, svjetlinu, vrijednost sive boje ili površinski sjaj slojevanih krunica i mostova? Tražite li način kako dodati dodatnu živost monolitnim CAD/CAM radovima?
Volite li više prešati keramiku i zatim je karakterizirati u kasnijoj fazi? Lustre Pastes su rješenje u svakom slučaju.
Jedan komplet za cjelokupni GC Initial® asortiman keramike (koeficijent toplinske ekspanzije između 6,9 i 13,3)
Bez složenog slojevanja ili potrebnih dodatnih ciklusa pečenja
Paste raspoložive u posudama spremnima za upotrebu za lakše nanošenje
Diluting i Refresh liquids (tečnosti za razrjeđivanje i osvježavanje), za održavanje optimalne konzistencije do kraja izrade rada

S Lustre Pastes NF lako se mogu poboljšati ili modifikovati konvencionalne keramičke krunice i mostovi (koeficijent toplinske ekspanzije - između 6,9 i 13,3):
• GC Initial® Lustre Pastes NF - Vita boje za promjenu svjetline, boje i vrijednosti svih keramika. Za korištenje u tehnici redukcije s prešanim ili slojevanim radovima i svim monolitnim radovima iz cirkonij-oksidne keramike:
• 5 osnovnih boja za izradu restauracije u Vita bojama na najlakši način.
• 9 dodatnih boja za oslobađanje umjetničke slobode i bojenja i prekrivanja bijelih mrlja, dekalcifikacija, ogrebotina i pukotina.
• GC Initial® Lustre Pastes NF Gum Shades (boje za gingivu) za prirodni prelaz od ruba krunice do gingive:
• 5 pasti u boji gingive spremnih za upotrebu s idealnom tiksotropijom za lako i precizno nanošenje.
• 4 Gum Modifiers (modifikatori za gingivu) koji se mogu zamiješati i omogućavaju neograničenu kreativnost u oponašanju prirodnog sklada gingive

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry