Kavo DIAGNOdent Pen

Kavo DIAGNOdent Pen

Lako otkrivanje karijesa
Otkrivanje karijesa savršenom dopunom tri kompaktna postupka: Vaše stručno oko, x-ray, i DIAGNOdent PEN.

Izvanredan instrument
•DIAGNOdent PEN, zajedno s kliničkom procjenom i razmatranjem pojedinačnih čimbenika rizika od karijesa, poboljšava ranu identifikaciju karijesa i dijagnozu,i čini izvanredan  instrument za otkrivanje razvoja lezija pri redovitim pregledima.
•Lako otkrivanje karijesa: Rani, početni i skriveni karijes mogu se sigurno otkriti pomoću fluorescentne LASER tehnologije.
•Opcijski zaslon nudi savršen pregled izmjerenih vrijednosti – u svakom položaju.
•Sigurno otkrivanje karijesa – vaše prednosti na prvi pogled
•Poboljšana lojalnost pacijenata zbog ugodnih metoda liječenja i uspješne prevencije
•Smanjena upotreba ručne sonde, smanjenje abrazije cakline
•Nježno mjerenje omogućuje mikroinvazivni tretman, bez nepotrebnog uklanjanja zdrave cakline u mnogim slučajevima

Jednostavna dijagnoza: Posebno djeca i adolescenti imaju karijes u skoro 80% svih slučajeva koji se lakše može otkriti sa DIAGOdent PEN
Jednostavno otkrivanje sindroma "ledenog brijega": 90 % karijesa nalazi se u proksimalnom području - otkriti će se dijagnostičkim uređajem DIAGNOdent pen
Jednostavno rano otkrivanje: karijes fisura, proksimalni karijes i kamenac otkriva se na vrijeme, što rezultira manjim brojem naknadnih intervencija

Kako DIAGNOdent radi
DIAGNOdent koristi lasersku fluorescenciju kako bi pomogao u otkrivanju karijesa unutar strukture zuba. Kako se upadajuća laserska svjetlost raspršuje u mjesto, karijesna zubna struktura pokazat će fluorescenciju, razmjernu stupnju karijesa, što će rezultirati povišenim očitanjem ljestvice na zaslonu. Čista zdrava struktura zuba pokazuje malo ili nimalo fluorescencije i rezultirat će vrlo niskim očitanjima na zaslonu.

 

Tačnost
Preko 90% tačnosti u otkrivanju lezija koje se ne mogu otkriti pregledom ili rendgenskim snimkom. DIAGNOdent s povjerenjem dopušta liječenje sumnjivih mjesta i pod-površinskog karijesa. DIAGNOdent pruža liječenje sumnjivih mjesta i pod-površinskog karijesa.

DIAGNOdent je iznimno tačna, pouzdana i neinvazivna metoda koja pomaže u otkrivanju karijesa. Uređaj je uspješno koristilo više od 20.000 stomatoloških stručnjaka u Sjedinjenim Državama, a sve veći broj stomatoloških škola integrirao ga je u nastavni plan i program.

 

Jednostavan za korištenje
DIAGNOdent je kompaktni, prijenosni uređaj  s dizajnom lakim za korištenje. S novim zaslonom  DIAGNOdent Pen-a, KaVo je poboljšao iskustvo pacijenta u dijagnostici karijesa. Daljinski zaslon za DIAGNOdent Pen koristi infracrvene signale, a vrijednosti se istovremeno prikazuju na  DIAGNOdent Pen-u, i na daljinskom zaslonu.

 

 

Jednostavna kalibracija
DIAGNOdent lasersko pomagalo za otkrivanje karijesa uklanja sumnju iz odluka o liječenju u pogledu skrivenog karijesa ili upitnih obojenih utora. Sposobnost uređaja da vidi okluzijske jame i pukotine omogućuje stomatolozima da s pouzdanjem liječe lezije podpovršinskog karijesa. Uređaj se također lako kalibrira u uredu i bez pomoći servisera.

 

 

Sterilizacija
Odvojiva kanila i vrhovi čine korištenje i održavanje još lakšim. Implementacija DIAGNOdent -a u vašu praksu nikada nije bila lakša.

 

 

 

Radite s povjerenjem
DIAGNOdent je vrijedna pomoć pri otkrivanju koja na različite načine može osigurati trenutni povrat ulaganja. Ne samo da će vam omogućiti pružanje više razine skrbi o pacijentima, već će vam omogućiti i otkrivanje više lezija karijesa nego samo korištenjem tradicionalnih metoda. DIAGNOdent je siguran jer koristi svjetlosnu energiju bez izlaganja rendgenskim zrakama. Proizvod ne predstavlja opasnost za osoblje i pacijente te omogućuje bezbolan, neinvazivan pregled.

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry