Kavo Prophyflex 4

Kavo Prophyflex 4

Pretvorite pjeskarenje i poliranje u čistu radost: PROPHYflex 4 je vaš uređaj koji kombinuje odličnu ergonomiju i manje bespotrebno raspršivanje praha u samo jednom uređaju. Lijep dizajn, precizno i nježno čišćenje, optimalna supra- i subgingivalna primjena – i užitak je raditi s njim! Savršena ergonomija s dva rukohvata različitih dužina, tri trenutno podesiva koraka čišćenja i fokusiranim mlazom praha koji štiti zubnu caklinu – sve su to razlozi zbog kojih ste vi i vaš pacijent zadovoljni, čak i tokom dužih postupaka.

Savršena ergonomija i ravnoteža za manji umor ruku.
Nježno i učinkovito uklanjanje biofilma i promjena boje.
Usredotočen i precizan mlaz praha za visoko učinkovito čišćenje i smanjenu praškastu “maglu”

OPCIONALNO  : PERIO KIT
• Sadržaj:
◦ 3 x perio nastavak
◦ 1 x adapter
◦ 1 x ključ
◦ 2 x spremnik za prah
◦ 2 x gumeni čep za spremnik za prah
◦ 1 x igla za čišćenje mlaznica
◦ 1 x Perio prah 20 g

Savršena ergonomija nikada nije bila tako fleksibilna ... A fleksibilnost nikada nije bila tako ugodna
Želite da vaši svakodnevni profilaktički tretmani budu lakši, brži, temeljitiji i još ugodniji tokom dužih seansi? Novi KaVo PROPHYflex 4 daje sve. Lagan je, savršeno uravnotežen i ergonomski dizajniran za ugodan rad. Budući da su svaka ruka, svaki tretman i svaki pacijent različiti, KaVo PROPHYflex 4 se može individualno prilagoditi. Vi odlučujete, radite li u subgingivalnim ili supragingivalnim regijama, hoćete li eliminirati blagu ili tešku promjenu boje s više ili manje praha i koliko dug bi nasadnik trebao biti.

Izuzetno čišćenje i poboljšana vidljivost. Manje praškaste "magle" zahvaljujući visoko preciznom mlazu praha. Uski oblik kanile omogućuje dobru vidljivost tokom supragingivalnog čišćenja.

Osjećajte se dobro- iz svakog ugla. Udobno radite čak i na teško dostupnim mjestima zahvaljujući rukavu koje se može okretati za 360 °.

Ostanite opušteni, radite s lakoćom. Izuzetno lagan, savršeno uravnotežen nasadnik s individualno podesivim dužinama za za ugodno rukovanje i tretman bez stresa.

Precizna mala kanila za džepove. Opcijski Perio Kit za fokusirano i nježno subgingivalno liječenje, kao i čišćenje mostova, implantata i krunica.

Tri je jednostavno bolje. Tri razine podešavanja, s prvom razinom za rad bez praha radi uklanjanja ostataka praha. Razine 2 i 3 služe za individualno podesive performanse čišćenja ovisno o pacijentu i indikacijama.

Konekcija je postala lakša : izaberite konekciju na KaVo ili Sirona kuplung.

 

Za najbolju moguću higijenu, tijelo uređaja KaVo PROPHYflex 4 ima besprijekoran dizajn. PROPHYflex 4 može se jednostavno rastaviti, očistiti i dezinficirati, kao i sterilizirati.

Daljnji benefiti: manje praškaste ” magle”
Bit ćete oduševljeni podesivim količinama praha i stalnim, fokusiranim mlazom praha koji donosi precizne performanse čišćenja i minimalno stvaranje praškaste magle, za optimalnu higijensku rutinu.

KaVo PROPHYflex 4         Konkurentski proizvod

   

 

Jak protiv mrlja, nježan prema zubima
Ravnomjerno raspoređena energija po površini mlaza ima dvije prednosti: što se ravnomjernije raspoređuje energija mlaza, to su učinci čišćenja učinkovitiji i zaštita strukture zuba veća.

KaVo PROPHYflex 4         Konkurentski proizvod

 

Izaberite boju koja vam odgovara: za šarenu profilaksu

PROPHYflex 4 ne odgovara samo obliku vaše ruke, već i vašem stilu. Dostupne su tri snažne boje (Flamingo, Wave, Lime) pa PROPHYflex 4 postaje savršen dio vaše ordinacije.

 

 

 

Ne gubite vrijeme: posude za prah koje se mogu zatvoriti

Spremnici za prah koji se mogu zatvoriti zatvaračem: idealni za pripremu tretmana gdje izbor praha mora odgovarati indikaciji. Jednostavno pričvrstite napunjenu posudu i krenite.

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry