EverX Flow

EverX Flow

everX Flow je tekući kompozit ojačan kratkim vlaknima namijenjen zamjeni dentina u izravnim nadomjescima (zajedno s konvencionalnim kompozitom kao sloj cakline) i za core build-up.
Zahvaljujući kratkim vlaknima koja sadrži, everX Flow učinkovito ojačava nadomjestke i pokazuje izuzetno visoku otpornost na lom. Vlakna također pomažu u preusmjeravanju pukotina i izbjegavanju katastrofalnih kvarova, što everX Flow čini optimalnim materijalom za upotrebu u oslabljenim ili ispucalim zubima, na primjer nakon uklanjanja amalgama.
everX Flow ima vrlo tiksotropnu viskoznost koja mu omogućuje da teče i savršeno se prilagodi podu šupljine, ali bez ikakvog pada – čak i kada se koristi u gornjim kutnjacima. Ova optimalna konzistencija čini vaš obnavljajući tretman bržim i lakšim.

Zamjenski materijal za dentin za sve izravne kompozitne restauracije, uključujući velike stražnje šupljine, duboke šupljine i endo-liječene zube, šupljine s nedostajućim kvržicama ili nakon uklanjanja amalgama i šupljine gdje bi se također preporučili inleji i onleji
Core build-up

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry