FRC POSTEC PLUS

FRC Postec Plus je visoko estetski i izrazito rendgen vidljiv korijenski kolčić koji je izrađen od staklenim vlaknima ojačanog kompozita. FRC Postec Plus je daljnja nadogradnja materijala FRC Postec , koji je dao izuzetne kliničke rezultata u zadnjih pet godina.

* Sada je dostupan i u veličini 0 *

FRC Postec Plus je prvi staklenim vlaknima ojačan kolčić koji ima visoku rendgen vidljivost, jednaku onoj metalnih kolčića. FRC Postec Plus sustav sastoji se od kompozitnih kolčića ojačanih svjetlom provodljivim staklenim vlaknima u tri veličine, a uključeni su i nehrđajući čelični instrumenti za preparaciju određenog kolčića.
Inovativni materijal ojačan staklenim vlaknima, zajedno s posebno osmišljenom kompozitnom osnovom, odgovoran je za prirodan izgled FRC Postec Plus kolčića. Za razliku od metalnih kolčića, elastičnost (modul elastičnosti) kolčića je identičan onome dentina, uslijed činjenice da su staklena vlakna uronjena u kompozitnu osnovu.
Retencija cementiranog kolčića adhezivnom tehnikom je tri do četiri puta veća nego kod konvencionalno cementiranog kolčića u korijenskom kanalu.

Translucencija iz svih smjerova
Neponovljiva rendgen vidljivost
Restauracija koja je prilagođena kanalu korijena
Visoka retencija
Klinički provjeren postupak.
Pogodan za ordinacijsku rekonstrukciju endodontski liječenih zuba s jakim oštećenjem krune.

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry