Tetric Prime

Tetric Prime

Tetric Prime je visoko estetski, svjetlosno polimerzirajući, radiopakni kompozit za direktne restauracije. S svojim odličnim osobinama za rukovanje i kremastom konzistencijom, može se koristiti za prednje i stražnje zube.

Učinak kameleona osigurava prirodnu mješavinu sjene
Ako želite zamijeniti izgubljenu strukturu zuba estetskim nadomjeskom prirodnog izgleda, trebat će vam materijali dizajnirani da što bliže oponašaju svjetlosna optička svojstva prirodne cakline i dentina.

Lagano rukovanje i smanjena ljepljivost
Zbog svoje kremaste konzistencije, Tetric Prime se s lakoćom može koristiti za restauraciju prednjih i stražnjih zuba. Smanjena ljepljivost Tetric Prime-a olakšava stvaranje anatomskih struktura.
Tetric Prime sadrži 12 racionaliziranih nijansi kako bi se osigurali estetski optimizirani nadomjesci u prednjem dijelu i opcija jedne boje za stražnje restauracije I i II klase. Jedna stražnja “T” boja je 17% prozirna i sadrži tehnologiju indeksa loma kako bi poboljšala svoj kameleonski učinak i uskladila se s optikom prirodne strukture zuba. Tetric Prime se razlikuje od ostalih jednobojnih materijala jer kombinira estetiku, visoku radiopropusnost, malo skupljanje i produženo radno vrijeme. Sve u svemu, Tetric Prime universal je jedinstveni kompozit dizajniran s posvečenošću kliničarima..