Kavo Oxygenal 6

Kavo Oxygenal 6

Voda u stomatološkim sistemima može postati zaražena mikroorganizmima. Zato se Kavo od 1986. oslanja na hidrogen peroksid, čiji efekat je sinergetski pojačan jonima srebra. Koncentracija
prilikom aplikacije ne predstavlja opasnost za pacijente i osoblje i razlaže se bez ostataka na vodu i kiseonik.

Za smanjenje mikroba u vodi u stomatološkim jedinicama
KaVo OXYGENAL 6 za dozirano pročišćavanje vodenog sustava i smanjenje vodenih mikroba u stomatološkim jedinicama KaVo.

Higijena  s KaVo OXYGENAL -om 6
Vodeni sistemi mogu biti zaraženi mikroorganizmima. Ova kontaminacija može biti uzrokovana stagnacijom i stvaranjem biofilmova isporučene vode ili krvlju/izlučevinama pacijenata. U razdobljima stagnacije to može rezultirati masovnom biokontaminacijom vode za pročišćavanje. Rizik od onečišćenja vode za zubne tretmane može se smanjiti sustavima čija je učinkovitost provjerena i ispitana u praktičnim uvjetima.

Od 1986. KaVo se oslanja na vodikov peroksid. Njegov učinak sinergetski pojačavaju ioni srebra ("OXYGENAL 6"). Uz mnoga stručna izvješća (uključujući WALKER i sur., 2003., LYNCH, vidi "Specijalna literatura") koja potvrđuju učinkovitost "OXYGENAL 6", proizvod ima i druge prednosti koje ga izdvajaju od drugih. Brojna ispitivanja i laboratorijski testovi istraživanja su pokazala njegovu vrlo dobru kompatibilnost s materijalom. U koncentraciji primjene ne predstavlja opasnost za pacijente i osoblje jer se uključeni vodikov peroksid bez ostataka koji bi se razgradili u vodu i kisik.

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry