ORTHOPHOS XG 3

Ekonomična jedinica, dokazani standard za RTG ordinacije.Visoka kvaliteta. Izdržljiv. Siguran: ORTHOPHOS XG 3 je savršen osnovni uređaj za RTG dijagnostiku za opće stomatologe. RTG jedinica sa jednostavnim rukovanjem integrirati će se u Vašu svakodnevnu ordinacijsku rutinu i uštedjeti Vaše dragocjeno vrijeme. Visoka kvaliteta snimaka i dokazani SIDEXIS XG softver garantiraju Vam brže i lakše dijagnosticiranje.

Sigurno pozicioniranje pacijenata
Samo 2 svjetlosna lokalizatora potrebna su za idealno pozicioniranje glave pacijent..Motorizirani oslonci za čelo i sljepoočnice fiksiraju glavu pacijenta kako bi se spriječilo pomicanje glave tijekom snimanja.

Jednostavno upravljanje preko Multipad-a
Upravljanje preko Multipad-a uz pomoć logičnih simbola na tipkama vrlo je intuitivno. Parametri jačine zračenja, izabiru se preko tipki sa simbolima pacijenta, ovisno o tipu pacijenta.

8 panoramskih programa
Sa nekoliko standardnih panoramskih programa kao i sa kratkim panoramskim programom, programom za snimanje čeljusnog zgloba i programom za zagrizne snimke, OR-THOPHOS XG dopušta Vam da provedete sve važne osnovne dijagnoze.