IPS e.max CAD blocks

IPS e.max CAD blocks

IPS e.max CAD najprodavanija je staklokeramika na svijetu. Prikladan je za učinkovitu izradu restauracija s cijelom konturom, a poznat je po svestranim mogućnostima primjene, širokom rasponu vrsta restauracija i po visokoj čvrstoći od 530 MPa2.
Njegova estetska svojstva i trajnost potvrđeni su u svakodnevnoj kliničkoj praksi.
Asortiman IPS e.max CAD i Telio CAD sadrži blokove koji dolaze s unaprijed izrađenim sučeljem za izravno cementiranje na bazu od titana, npr. Dentsplay Sirona TiBase.

IPS e.max CAD HT (visoka prozirnost) – minimalno invazivni blok
S obzirom na njihovu visoku prozirnost koja je slična onoj od prirodne cakline, HT blokovi su idealni za izradu malih restauracija (npr. inley, onley). Restauracije izrađene od HT blokova se ističu svojim istinskim kameleonskim učinkom i iznimnom prilagodbom na preostalu strukturu zuba.

IPS e.max CAD MT (srednja prozirnost) – svijetli blok
MT blokovi pokazuju srednju prozirnost i koriste se za restauracije kojima je potrebna veća svjetlina od HT restauracija i više prozirnosti od LT restauracija.

IPS e.max CAD LT (niska prozirnost) – svestrani blok
S obzirom na njihovu nisku prozirnost koja je slična onoj prirodnog dentina, LT blokovi su idealni za izradu većih restauracija (npr. postranih krunica). Restauracije izrađene od LT blokova ističu se svojom realističnom svjetlinom i chromom. To sprječava da ugrađene restauracije posive.

IPS e.max CAD MO (srednji opacitet) – klasični blok
S obzirom na njihov specifični opacitet, MO blokovi su idealni za izradu restauracija na blago obezbojenim pripravcima. Primarno se koriste u zubnom laboratoriju.

IPS e.max CAD I (Impuls) – opalescentni blok
Impuls blok omogućuje izradu restauracija s izraženim opalescentnim svojstvima. Opalescentni blokovi dostupni su u dvije verzije s različitim vrijednostima opalescencije (Opal 1 i Opal 2). Blokovi su prikladni za ljuskice u svijetlim zubnim nijansama, koje zahtijevaju opalescentni efekt.

Viniri
Inleji
Onleji (npr. Okluzijski viniri, djelomične krunice)
Krunice
Tročlani mostovi
Hibridni nosači i hibridne krune nosača

Naziv
E-pošta
Telefon
Enquiry